Vår Passion!

På Pongo älskar vi hundar och rörelse! Vi har en stark övertygelse om att röra sig, vara aktiv och att uppleva saker med sin hund ökar vår livskvalitet. Vi erbjuder produkter och varumärken som alla har en sak gemensamt, att underlätta den möjligheten!

Aktiviteter som agility, lekar, löpturer, cykelturer och vandringar ger ägaren och hunden en möjlighet att utforska och uppleva världen tillsammans. Det är inte bara en fysisk utmaning, det är också en fantastisk möjlighet att bygga starka band. Hundar älskar att arbeta tillsammans med sina ägare, och att utföra uppgifter och övningar tillsammans stärker förtroendet och ökar samarbetet.

 För många människor är det också en chans att komma bort från den stressiga vardagen och koppla av i naturen. Att se ens hund springa glatt genom skogen eller längs stranden är en påminnelse om enkelheten och glädjen i livet. Hundar har en förmåga att leva i nuet, och det kan vara en kraftfull påminnelse om att göra detsamma för oss människor.

Sammanfattningsvis är passionen för att vara aktiva tillsammans med hundar en fantastisk och givande upplevelse. Den främjar en hälsosam livsstil, stärker bandet mellan människa och hund och ger båda parter en känsla av äventyr och glädje. Så nästa gång du ser en person springa, cykla eller utföra någon annan aktivitet med sin hund i släptåg, kom ihåg att det handlar om mer än bara motion – det handlar om att dela en passion och skapa minnen som varar livet ut.

Vem finns bakom Pongo.se?

Emma som driver Pongo sedan sommaren 2023 har hela sitt liv hittat sin återhämtning bland djur och rörelse. Våren/sommaren 2023 fick hon en unik möjlighet att som nybliven hundägare kunna ta över Pongos verksamhet. 

Från att ha varit en hästtjej fram till för några år sedan saknades något efter ett antal år och mil ensam i skogen och löpspåret. Att få sällskap av en hund har varit magiskt och att få driva Pongo för att underlätta för andra människor att få samma upplevelser har verkligen varit ett sätt att finna en meningsfull uppgift.  

Den nya hunden har fått bli fotomodell och stundvis kanske hon snarare hanteras som en unghäst än som en unghund 🙂 men ack så mysigt vi har det både på kontoret och i skogen! 

Vi önskar att utveckla Pongo inte bara till en webbshop där du kan hitta de bästa grejerna till bra kvalitét utan även till ett forum där du kan finna inspiration till ditt liv med hunden tillsammans med andra likasinnade! 

Pongo.se ägs och drivs av Pongo Sweden AB (org.nr 559435-2063). Verksamheten grundades 1 september 2011 med målsättningen att bli den mest kvalitativa och serviceinriktade butiken för hundar på internet. Något som ännu idag är en ledstjärna!

Bolagsfakta
Pongo Sweden AB
Org. nr: 559435-2063
VAT: SE559435206301 
Registrerad för F-skatt                          
Mårtens väg 1
245 63 Hjärup
Sverige 
Följ oss!
Facebook  
Instagram
Tiktok