Om Pongo.se

De bästa hundtillbehören på nätet!

Pongo.se är en svensk internetbutik som säljer hundtillbehör från de mest kvalitativa varumärken som idag finns på marknaden. Vi har valt ut de varumärken som kan leverera hög kvalitet och håller över tiden

Vi är stolta återförsäljare av några av de mest kvalitativa hundtillbehörstillverkarna på marknaden. Ruffwear, Kurgo, Hurtta, Dog Artist, Kong och Planet Pet bara för att nämna några. Du hittar riktigt bra koppel, halsband, selar och mycket mer för din hund.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment, så saknar du någon produkt som du tycker hör hemma i vårt sortiment är du självklart mycket välkommen att höra av dig till oss på [email protected]!

Utan våra kunder är vi intet – vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att aktivt ta del av såväl önskemål som kritik för att ständigt kunna erbjuda bästa möjliga service. Har du tips, något du saknar i butiken eller frågor vänligen kontakta oss på [email protected]. Vi brinner för att du ska få en trygg upplevelse när du handlar hos oss – och vi finns här för att hjälpa dig om något skulle krångla! Du får också gärna ta del av våra omdömen – eller varför inte lämna ett omdöme – på Prisjakt.nu!

Pongo.se ägs och drivs av Pongo Sweden AB (org.nr 559435-2063). Företaget grundades 1 september 2011 med målsättningen att bli den mest kvalitativa och serviceinriktade butiken för hundar på internet.

Bolagsfakta
Pongo Sweden AB
Org. nr: 559435-2063
VAT: SE559435206301 
Registrerad för F-skatt                          
Mårtens väg 1
245 63 Hjärup
Sverige 
Följ oss på Facebook