Det är enkelt, roligt och tydligt att handla hos Pongo.se! Så här funkar det!

Leverans- & köpvillkor

Det är enkelt, roligt och tydligt att handla hos Pongo.se! Så här funkar det!

Frakter

Pongo.se levererar normalt ditt paket inom 1-3 arbetsdagar i hela landet. Om sändningen sker med lantbrevbärare får man räkna med ytterligare 1-2 dagar.

  SummaServicepointPostpaket 
< 500 kr 59 kr 59 kr
> 500 krFri frakt! Fri frakt

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Därför rekommenderar vi att du beställer ditt paket med hemleverans utan kvittens, då levereras paketet direkt till dörren istället för till närmsta utlämningsställe.

Servicepoint
Du får en avisering via SMS, e-post eller post och hämtar ditt paket hos din närmaste DHL service point. Ett bra alternativ om du tycker att det känns osäkert att leveransen ställs utan för dörren.v

Leverans hem i brevlådan
Leverans kan ske hem i brevlådan under förutsättning att produkten kan paketeras på ett sådant vis. Om du valt det och vi ser att det inte kommer att fungera behöver du hämta ut paketet på ett DHL ombud.

Returer
Pongo.se står självklart för returkostnaden om varan är defekt eller om vi packat fel. Om du utnyttjar din ångerrätt ska du sända varan till oss och då står du själv för returkostnaden. Du kan fritt välja det alternativ som är enklast och billigast för dig. Behöver du hjälp eller guidning kan du alltid kontakta oss så försöker vi hjälpa dig.

Adress för returer är:

Pongo.se 
Mårtens väg 1
245 63 Hjärup

Köpvillkor

Priser och betalning
Priserna anges inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och eventuell frakt. Kampanjkoder eller rabatter kan inte kombineras med andra kampanjkoder till rabatter, endast en kampanj/rabatt per köp.

Ångerrätt
Du har alltid 30 dagars in ångerrätt när du handlar hos Pongo.se. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Du har inte ångerrätt om varan har använts eller skadats på något sätt efter att den mottagits.

När du utnyttjat din ångerrätt
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.Återbetalning
Om du utnyttjat din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan så snart som möjligt, oftast inom ett par dagar från den dag då vi fick varan i retur

Integritet & personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt ta få del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.