Köpvillkor – det ska vara lätt att handla hos Pongo.se!

Det är enkelt, roligt och tydligt att handla hos Pongo.se! Så här funkar det!

Frakter

Pongo.se levererar normalt ditt paket inom 1-3 arbetsdagar i hela landet. Om sändningen sker med lantbrevbärare får man räkna med ytterligare 1-2 dagar.

  SummaDHL Hempaket utan kvittensDHL Service Point
< 500 kr 49 kr49 kr
> 500 krFri frakt!Fri frakt!

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Välj det leveranssätt som känns smidigast och tryggast för dig!

Hempaket utan kvittens
Hempaket utan kvittens innebär att leverans sker till din dörr utan att du behöver vara där. Leverans sker under dagtid mellan 08.00-16.00. För att göra livet lättare för DHL så behöver du ange fullständig information om adressen, så som antal trappor, portkod samt anvisningar till porttelefonen. Om inte DHL kommer in pga felaktig information kommer paketet att återvända till oss och du kommer tyvärr att debiteras med 150 kr om det berodde på felaktiga uppgifter. I och med att du godkänner denna typ av leverans så anses kvittensen ha skett vid lämning av paketet oavsett om du är hemma eller inte. Pongo.se har tyvärr inte möjligheten att leverera till postboxar.

Servicepoint
Du får en avisering via SMS, e-post eller post och hämtar ditt paket hos din närmaste DHL service point. Ett bra alternativ om du tycker att det känns osäkert att leveransen ställs utan för dörren.

Returer
Pongo.se står självklart för returkostnaden om varan är defekt eller om vi packat fel. Om du själv råkat beställa fel eller vill utnyttja din ångerrätt får du dessvärre bekosta returportot själv.

Adress för returer är:

Pongo.se
Mårtens väg 1
245 63 Hjärup

Köpvillkor

Priser och betalning
Priserna anges inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och eventuell frakt. Kampanjkoder eller rabatter kan inte kombineras med andra kampanjkoder till rabatter, endast en kampanj/rabatt per köp.

Ångerrätt
Du har alltid 30 dagars in ångerrätt när du handlar hos Pongo.se. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Du har inte ångerrätt om varan har använts eller skadats på något sätt efter att den mottagits.

När du utnyttjat din ångerrätt
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Återbetalning
Om du utnyttjat din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan så snart som möjligt, oftast inom ett par dagar från den dag då vi fick varan i retur.

Integritet & personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt ta få del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.