Acana

Acana

Hos Pongo.se kan du få Acana hundfoder hemlevererat direkt till dörren! Acana hundfoder grundades 1985 i Kanada. Acana hundfoder säljs i över 50 länder och är ett mycket högkvalitativt hundfoder.

Alla ingredienser och allt innehåll i Acana hundfoder är från den regionen i Kanada där Acana har sin gård. Det är i västra Kanadas stora och bördiga marker som är källan till hundfodret från Acana. Allt från den fria fisken i sjön, de frigående hönsen till örterna. Ingen del i produktionen av Acana hundfoder sker av någon annan än de som jobbar på Acana s gård.

Grundtanken bakom hundfodret och innehållet i Acana är att ge hundar näring efter deras evolutionära anpassning till kött och proteinrik kost. I grunden är hundar köttätare och trots dagens samhälle med fabrikat så har inte hundens anatomi förändrats. Det är därför Acana har skapat detta hundfoder med hög andel kött som hunden skulle hitta och välja att äta i det fria. I grunden är hundar köttätande jägare. Strukturen av tänder, käkar och matsmältningssystem är anpassat efter detta faktum och hunden har utvecklats till vad den är idag på en köttrik diet.

Det som kännetecknar Acana hundfoder är att det är färska ingredienser, kött- och proteinrikt, få kolhydrater, färska frukter och grönsaker samt botaniska ingredienser.

Läs mer

Det finns inga produkter som passar ditt val