Pris


Hundkoppel

Hundkoppel

Hundkoppel hos Pongo.se - bara de bästa! Funderar du på att skaffa ett nytt koppel? Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du marknadens bästa hundkoppelkoppel och ett enormt sortiment! Är du på jakt efter ett slitstarkt äventyrs-hundkoppel, ett exklusivt läderkoppel som håller för livet, ett "blingigt" hundkoppel av senaste mode eller något annat? Då tror jag att du hittar det hos oss!


När man väl valt stil på sitt hundkoppel är kanske kopplets längd nästa fråga. Normallängden på de flesta hundkoppel är 180 cm, men det finns både längre och kortare koppel. Bland de längre kopplen kan vi tipsa om Ruffwears stretchiga Roamer Leash, vill du kunna justera längden på ditt koppel kanske det kan passa med ett Slackline Leash och vill du ha ett riktigt minimalistiskt och kort hundkoppel så kanske Ruffwears Ridgeline Leash är kopplet för dig?


Har du en väldigt lydig hund som ofta får gå lös - men ändå vill ha möjligheten att snabbt kontrollera din hund vid ett hundmöte - så kan vi tipsa om Ruffwears Quick Draw Leash som inte syns så länge du inte använder det men som blir ett kort och praktiskt hundkoppel i ett enkelt handgrepp!

Rutnät 
Lista 
Rutnät 
Lista