Pris


Hundskor

Hundskor

Hos Pongo.se hittar du de mest högkvalitativa hundskorna på marknaden! Vi har hundskor för både stora och små hundar och har valt att i första hand erbjuda Ruffwears hundskor då vi funnit att de håller den högsta kvaliteten. Till en början erbjöds hundskorna från Ruffwear bara i fyrpack, men nu har de till vår stora lycka även lanserat hundskor i tvåpack!


Hundskor används i många syften och bland våra kunder hittar vi allt från privatpersoner som behöver skydd för en skadad tass, som deltar i långlopp där hundens trampdynor riskerar alltför stort slitage till representanter för Polisen eller Försvaret som behöver skydda tjänstehundarnas tassar från glas, skräp och vassa föremål vid exempelvis sök i katastrofområden. Det är också vanligt att känsliga tassar skyddas av en hundsko mot kyla, värme eller salta vägar.


Pongos egen kontorshund fick nyligen för första gången användning för hundskor efter att ha skadat en klo och då uppstod behovet av att hålla bandaget torrt och rent, och sedan tassen skyddad från smuts. Då gjorde Ruffwears Grip Trex Boots susen!

Rutnät 
Lista 
Rutnät 
Lista