Kategori

Pris


Foder

Foder

Pongo.se erbjuder hundmat och hundfoder på nätet - hemkört till din dörr! Vi vill att alla hundägare ska hitta ett hundfoder som passar sin hund och har därför ett stort utbud av hundmat och hundfoder. Här kan du välja bland allt vårt hundfoder från flera kända varumärken såsom Royal Canin, Hill's, Acana, Orijen, Purina Pro Plan, K9, ZiwiPeak, Magnusson, Robur, mfl.

Det finns många anledningar att köpa sin hundmat online. Att få den tunga säcken hundmat hemkörd hela vägen till dörren, att få tillgång till ett större sortiment av hundfoder är bara två av dem.

På Pongo.se har vi valt att fokusera på riktigt högkvalitativ hundmat från både stora och små tillverkare. Vi har också valt att erbjuda ett stort sortiment av spannmålsfritt hundfoder - en sammansättning som strävar efter att likna den mat som hunden skulle äta i det vilda. Att det är stor stor skillnad på innehållet i hundmat har bevisats gång på gång, senast i ett test av 5 sorters hundmat i Helsingborgs Dagblad som du hittar genom att klicka här. För de flesta är det dock viktigare att hitta ett bra foder än att spara pengar. Därför är Pongo.se's ambition att erbjuda högkvalitativt hundfoder till vettiga priser. Om du vet vilket hundfoder du söker kan du skriva in det i sökfältet ovan.

Läs mer
Rutnät 
Lista 
Rutnät 
Lista