Acana Sport & Agility 13 kg - Engångsköp

Beskrivning

Hundfodret Acana Sport & Agility är utvecklad för väldigt aktiva hundar.


Produktinformation


Oavsett att valla får eller jobba med flyball på helgen, erfordrar jakthunden en kost rik på kött eller fetter för ihållande uthållighet.


Det är därför Acana Sport & Agility är laddad med färsk frigående kyckling och hela ägg från lokala gårdar, vildfångad flundra från North Vancouver Island samt solmogna frukter och grönsaker. Allt levererat färskt för perfekt näring och smak och energi.


Rikt på protein och begränsad mängd kolhydrater samt fri från högglykemiskt spannmål som ris och majs gör detta hundfoder från Acana unikt för den aktiva hunden. För att begränsa enkla sockerater som kan orsaka viktökning har Acana specialskuren Alberta havre som en låg glykemiskt och enda källa av spannmål.


Tillverkas i Acanas prisbelönta fabrik i Alberta, Kanada är Acana Light & Fit garanterad att hålla din hund frisk, glad och stark.


Innehållsförteckning


Ingredienser
Kyckling, specialskuren havre, kycklingfett, benfri kyckling, hel potatis, ärtor, hela ägg, benfri flundra, soltorkad alfalfa, kycklinglever, sillolja, ärtfiber, hela äpplen, hela päron, sötpotatis, pumpa, butternut squash, palsternacka, morötter, spenat, tranbär, blåbär, kelp, cikoriarot, enbär, angelikarot, ringblomma, söt fänkål, pepparmyntsblad, lavendel, samt vitaminer och mineraler.


Kalori distribution
Omsättningsbar energi är 3954 kcal/kg (475 kcal per 250 ml kopp) med 32 % energi från protein, 52 % från fett och 18 % från frukt, grönsaker och havre.


Analysgaranti

  Innehåll Andel
  Råprotein  33 %
  Råfett 24 %
  Växttråd (fiber)  4 %
  Mineraler i form av
  - Fosfor
  - Kalcium 
   
1,1 %
1,7 %
  Omega-3 2,5%
  Omega-6 0,9%
  DHA 0,4%
  EPA 0,4%
  Glukosamin min (mg/kg) 1400
  Kondroitinsulfat min (mg/kg) 900

  


Acana*


Naturligt är grunden till alla ACANAs blandningar 
Naturen utvecklade katter och hundar till köttätare och trots vår moderna livsstil har deras anatomi inte förändrats.


Det är därför vi skapade ACANA för att mer anpassas till den balans och variation av köttingredienser som katter och hundar skulle äta i en naturlig miljö med vetskapen om den moderna livsstilen hos dagens sällskapsdjur som ger minskat kaloribehov.


Köttrik kost som ger proteinrik och kolhydratfattigt foder är bättre anpassat för köttätarens anatomi, alla sällskapshundar och katter.


Oavsett ras eller livsstadium, hjälper ACANA hundar och katter att få full potential genom att möjliggöra deras högsta möjliga kondition. Det är fem huvudprinciper som genomsyrar sammansättningen av alla ACANA dieter och fullständigt skiljer ACANA från andra torrfoder.


*Text skriven av Acana

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Acana Sport & Agility 11,4 kg

Acana Sport & Agility 11,4 kg

Ladda upp din produktbild

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på pongo.se

Stäng
Pin It

Acana Sport & Agility 11,4 kg

Sport & Agility 11,4 kg

745,00 kr
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
87210
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på Pongo.se!

På Pongo.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Fri frakt när du handlar för minst 500 kr
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 30 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på info@pongo.se så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundfoder och hundtillbehör!