Acana Ranchlands 11.4 kg - Engångsköp

Beskrivning

Hundfodret Acana Ranchlands är utvecklat för aktiva hundar.


Produktinformation


Acana Ranchlands återspeglar boskapsuppfödning och är ett unikt foder med rött kött som innehåller ranchuppfödda angus köttdjur, lamm och bison. Allt levererat färskt och utan konserveringsmedel för att ge oöverträffad smak och näring åt detta hundfoder.


Den närande mångfalden av rött kött i Acana Ranchland med mycket proteiner för främjande av muskelmassa och för att ge toppkondition. Vildfångad strömming med stora mängder fiskoljor som Omega 3, EPA och DHA ger din hund en frisk och frodig päls, hundens yttre symbol för hälsa och vitalitet.


Spannmålsfri är att minska oönskade kolhydrater har Acana Ranchlands färska lokala grönsaker, frukter och växter som pumpa, äpplen och spenat som är rika på spårämnen och fytonäringsämnen.


Tillverkas i Acanas prisbelönta fabrik i Alberta, Kanada är Acana Ranchlands garanterad att hålla din hund frisk, glad och stark.


Innehållsförteckning


Ingredienser
Benfritt nötkött, lamm, sill, russetpotatis, ärtor, nötlever, sillolja, benfri bison, urbenat lamm, soltorkad alfalfa, lax, lammlever, pumpa, spenat, rovor, tomater, morötter, äpplen, kelp, tranbär, blåbär, cikoriarot, lakritsrot, angelikarot, bockhornsklöver, ringblomma, söt fänkål, pepparmyntsblad, kamomill, lavendelblommor, sommarkyndel, rosmarin, samt vitaminer och mineraler.


Kalori distribution
Omsättningsbar energi är 3850 kcal/kg (460 kcal per 250 ml kopp) med 33 % energi från protein, 36 % från fett och 31 % från frukt och grönsaker.


Analysgaranti

  Innehåll Andel
  Råprotein  31 %
  Råfett 17 %
  Växttråd (fiber)  3 %
  Mineraler i form av
  - Fosfor
  - Kalcium 
   
1,4 %
1,8 %
  Omega-3 2,5 %
  Omega-6 1,5 %
  DHA 0,5 %
  EPA 0,5 %
  Glukosamin min (mg/kg) 400
  Kondroitinsulfat min (mg/kg) 250

  


Acana*


Naturligt är grunden till alla ACANAs blandningar 
Naturen utvecklade katter och hundar till köttätare och trots vår moderna livsstil har deras anatomi inte förändrats.


Det är därför vi skapade ACANA för att mer anpassas till den balans och variation av köttingredienser som katter och hundar skulle äta i en naturlig miljö med vetskapen om den moderna livsstilen hos dagens sällskapsdjur som ger minskat kaloribehov.


Köttrik kost som ger proteinrik och kolhydratfattigt foder är bättre anpassat för köttätarens anatomi, alla sällskapshundar och katter.


Oavsett ras eller livsstadium, hjälper ACANA hundar och katter att få full potential genom att möjliggöra deras högsta möjliga kondition. Det är fem huvudprinciper som genomsyrar sammansättningen av alla ACANA dieter och fullständigt skiljer ACANA från andra torrfoder.


*Text skriven av Acana

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Acana Ranchlands 11,4 kg

Acana Ranchlands 11,4 kg

Ladda upp din produktbild

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på pongo.se

Stäng
Pin It

Acana Ranchlands 11,4 kg

Ranchlands 11,4 kg

945,00 kr
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
85410
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på Pongo.se!

På Pongo.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Fri frakt när du handlar för minst 500 kr
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 30 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på info@pongo.se så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundfoder och hundtillbehör!