Acana Puppy & Junior 13 kg - Engångsköp

Beskrivning

Acana Puppy & Junior är ett utmärkt hundfoder för valpar och unga hundar.


Produktinformation


Alla valpar är naturliga köttätare – biologiskt anpassade till en kost som är rik och varierad på kött med mindre mängder frukt, grönsaker och örter.


Det är därför Acana Puppy & Junior är fullt av frigående kyckling och hela ägg från lokala gårdar, vildfångad flundra samt frukt och grönsaker. Allt levererat färskt varje dag, aldrig fryst och utan konserveringsmedel. Totalt sett gör detta Acana Puppy & Junior till ett utmärkt hundfoder för valpar och juniora hundar.


Acana är rikt på protein och har en låg andel kolhydrater för att matcha valpens naturliga kost. Detta utmärkta hundfoder från Acana är fritt från råg, vete, majs och gluten (ingredienser som ofta associeras med matsmältningsproblem hos valpar), och innehåller istället regional frukt, grönsaker och skuren havre från Alberta; hälsosam, lågglykemiska kolhydrater som är rika på betaglukaner och väl anpassad till din valps känsliga mage.


Acana Puppy & Junior är tillverkat i Acanas prisbelönta fabrik i Canada och är utvecklat för att hålla din valp frisk, glad och stark.


Innehållsförteckning


Ingredienser
Kyckling, specialskuren havre, benfri kyckling, hel potatis, kycklingfett, hela ägg, benfri flundra, soltorkad alfalfa, kycklinglever, sillolja, ärtfiber, hela äpplen, hela päron, sötpotatis, pumpa, butternut squash, palsternacka, morötter, spenat, tranbär, blåbär, kelp, cikoriarot, enbär, angelikarot, ringblomma, söt fänkål, pepparmyntsblad, lavendel, samt vitaminer och mineraler.


Kalori distribution
Omsättningsbar energi är 3676 kcal/kg (441 kcal per 250 ml kopp) med 31 % energi från protein, 43 % från fett och 26 % från frukt, grönsaker och havre.


Analysgaranti

  Innehåll    Andel   
  Råprotein  32 %
  Råfett 19 %
  Växttråd (fiber)  4,0 %
  Mineraler (Aska) varav 
  - Fosfors 
  - Kalcium 
 
 1,1 %
1,7 %
  Omega-3  0,9 %
  Omega-6  2,5 %
  Glukosamin 1400 mg/kg
  Chondroitin 900 mg/kg

 


Acana*


Naturligt är grunden till alla ACANAs blandningar 
Naturen utvecklade katter och hundar till köttätare och trots vår moderna livsstil har deras anatomi inte förändrats.


Det är därför vi skapade ACANA för att mer anpassas till den balans och variation av köttingredienser som katter och hundar skulle äta i en naturlig miljö med vetskapen om den moderna livsstilen hos dagens sällskapsdjur som ger minskat kaloribehov.


Köttrik kost som ger proteinrik och kolhydratfattigt foder är bättre anpassat för köttätarens anatomi, alla sällskapshundar och katter.


Oavsett ras eller livsstadium, hjälper ACANA hundar och katter att få full potential genom att möjliggöra deras högsta möjliga kondition. Det är fem huvudprinciper som genomsyrar sammansättningen av alla ACANA dieter och fullständigt skiljer ACANA från andra torrfoder.


*Text skriven av Acana

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Acana Puppy & Junior 11,4 kg

Acana Puppy & Junior 11,4 kg

Ladda upp din produktbild

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på pongo.se

Stäng
Pin It

Acana Puppy & Junior 11,4 kg

Puppy & Junior 11,4 kg

Ordinarie pris 695,00 kr

Special Price 645,00 kr

Tillfälligt slut
Artikelnummer:
80110
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på Pongo.se!

På Pongo.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Fri frakt när du handlar för minst 500 kr
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 30 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på info@pongo.se så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundfoder och hundtillbehör!