Acana Pacifica 13 kg - Engångsköp

Beskrivning

Hundfodret Acana Pacifica är utvecklad för glada hundar som värdesätter näring då detta hundfoder innehåller mycket fisk!


Produktinformation


Acana Pacifica återspeglar det rika marina djurlivet i Kanada. Hundfodret är fyllt med lax, sill och flundra. Ingen nerfrysning, inget konserveringsmedel har använts till detta hundfoder. 


Det rika fisklivet i Kanada ger en världsklassig mångfald av lättsmälta proteiner som speglar en hunds naturliga kost och näring för att uppnå en toppkondition. Stora mängder av Omega 3 stödjer hundens hud och päls. 


Hundfodret är spannmålsfritt, så att hunden inte ska få några oönskade kolhydrater. Istället innehåller Acana Pacifica frukter, grönsaker och örter. 


Tillverkas i Acanas prisbelönta fabrik i Alberta, Kanada är Acana Pacifica garanterad att hålla din hund frisk, glad och stark.


Innehållsförteckning


Ingredienser
Benfri lax, sill, russetpotatis, ärtor, sik, flundra, hälleflundra, torsk, sötpotatis, laxolja, soltorkad alfalfa, benfri sill och flundra, naturliga smakämnen från fisk, pumpa, rovor, spenat, tomater, morötter, äpplen, organisk kelp, tranbär, blåbär, svarta vinbär, cikoriarot, angelikarot, lakritsrot, bockhornsklöver, ringblomma, söt fänkål, pepparmyntsblad, kamomill, lavendel, sommarkyndel, rosmarin, amt vitaminer och mineraler


Kalori distribution
Omsättningsbar energi är 3750 kcal/kg (430 kcal per 250 ml kopp) med 35 % energi från protein, 40 % från fett och 25 % från frukt och grönsaker.


Analysgaranti

  Innehåll Andel
  Råprotein  33 %
  Råfett 18 %
  Växttråd (fiber)  3 %
  Mineraler i form av
  - Fosfor
  - Kalcium 
   
1,1 %
1,4 %
  Omega-3 2,6 %
  Omega-6 1,3 %
  DHA 0,9 %
  EPA 0,3 %
  Glukosamin min (mg/kg) 100
  Kondroitinsulfat min (mg/kg) 800

  


Acana*


Naturligt är grunden till alla ACANAs blandningar 
Naturen utvecklade katter och hundar till köttätare och trots vår moderna livsstil har deras anatomi inte förändrats.


Det är därför vi skapade ACANA för att mer anpassas till den balans och variation av köttingredienser som katter och hundar skulle äta i en naturlig miljö med vetskapen om den moderna livsstilen hos dagens sällskapsdjur som ger minskat kaloribehov.


Köttrik kost som ger proteinrik och kolhydratfattigt foder är bättre anpassat för köttätarens anatomi, alla sällskapshundar och katter.


Oavsett ras eller livsstadium, hjälper ACANA hundar och katter att få full potential genom att möjliggöra deras högsta möjliga kondition. Det är fem huvudprinciper som genomsyrar sammansättningen av alla ACANA dieter och fullständigt skiljer ACANA från andra torrfoder.


*Text skriven av Acana

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Acana Pacifica 11,4 kg

Acana Pacifica 11,4 kg

Ladda upp din produktbild

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på pongo.se

Stäng
Pin It

Acana Pacifica 11,4 kg

Acana Pacifica 11,4 kg

Ordinarie pris 895,00 kr

Special Price 745,00 kr

Tillfälligt slut
Artikelnummer:
85210
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på Pongo.se!

På Pongo.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Fri frakt när du handlar för minst 500 kr
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 30 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på info@pongo.se så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundfoder och hundtillbehör!