Acana Adult Large Breed 13 kg

Beskrivning

Hundfodret ACANA Adult Large Breed är utvecklad för vuxna hundar av stor ras.


Produktinformation


Hundar är biologiskt anpassade för en kost rik och varierad av färskt kött, frukt, grönsaker och örter. Acana Adult Large Breed är utvecklat för hundar av alla raser där man tagit tillvara på hundars biologiska behov.


Detta hundfoder är proteinrikt och kolhydratfattigt för att anpassas till den naturliga kosten. Acana Adult Large Breed är hundmat fyllt av högklassiga regionala köttingredienser, som frigående kyckling, hela ägg och vildfångad flundra. Acana Adult Large Breed innehåller också frukt och grönsaker för att ge hundmaten en naturlig dos av vitaminer.


Proteinrikt och kolhydratfattigt foder som passar hundens naturliga kost. Detta utmärkta Acana foder är fri från råg, vete, majs och gluten (ingredienser som ofta associeras med matsmältningsproblem hos valpar).


Acana Large Breed är tillverkat i Acanas prisbelönta fabrik i Kanada och utvecklat för att hålla din stora hund frisk, stark och glad.


Innehållsförteckning


Ingredienser
Kyckling, specialskuren havre, kycklingfett, benfri kyckling, hel potatis, ärtor, hela ägg, kycklinglever, benfri flundra, soltorkad alfalfa, sillolja, ärtfiber, hela äpplen, hela päron, sötpotatis, pumpa, butternut squash, palsternacka, morötter, spenat, tranbär, blåbär, kelp, cikoriarot, enbär, angelikarot, ringblomma, söt fänkål, pepparmyntsblad, lavendel, samt vitaminer och mineraler.


Kalori distribution
Omsättningsbar energi är 3458 kcal/kg (415 kcal per 250 ml kopp) med 33 % energi från protein, 35 % från fett och 32 % från frukt, grönsaker och havre.


Analysgaranti

  Innehåll Andel
  Råprotein  33 %
  Råfett 14 %
  Växttråd (fiber)  4%
  Kalcium/fosfor 1,6/1,1 %
  Vatten 10%
  Omega-3 2,5 %
  Omega-6 0,9 %
  DHA 0,4 %
  EPA 0,4 %
  Glukosamin min (mg/kg) 1500
  Kondroitinsulfat min (mg/kg) 900

  


Acana*


Naturligt är grunden till alla ACANAs blandningar 
Naturen utvecklade katter och hundar till köttätare och trots vår moderna livsstil har deras anatomi inte förändrats.


Det är därför vi skapade ACANA för att mer anpassas till den balans och variation av köttingredienser som katter och hundar skulle äta i en naturlig miljö med vetskapen om den moderna livsstilen hos dagens sällskapsdjur som ger minskat kaloribehov.


Köttrik kost som ger proteinrik och kolhydratfattigt foder är bättre anpassat för köttätarens anatomi, alla sällskapshundar och katter.


Oavsett ras eller livsstadium, hjälper ACANA hundar och katter att få full potential genom att möjliggöra deras högsta möjliga kondition. Det är fem huvudprinciper som genomsyrar sammansättningen av alla ACANA dieter och fullständigt skiljer ACANA från andra torrfoder.


*Text skriven av Acana

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Acana Adult Large Breed 11,4 kg

Acana Adult Large Breed 11,4 kg

Ladda upp din produktbild

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på pongo.se

Stäng
Pin It

Acana Adult Large Breed 11,4 kg

Adult Large Breed 11,4 kg

695,00 kr
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
82310
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på Pongo.se!

På Pongo.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Fri frakt när du handlar för minst 500 kr
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 30 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på info@pongo.se så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundfoder och hundtillbehör!